Η F* academy by Fanta… ξεσήκωσε τη νεολαία της Λάρισας! Χαμός στην Κεντρική Πλατεία (pics – video)

«Πλημμύρισε» νεολαία η Κεντρική Πλατεία

Από: LA Today18 Ιούλιος, 2019, 08:47

F* academy by Fanta…Η πιο fun ακαδημία ήρθε στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην Κεντρική Πλατεία το βράδυ της Τετάρτης από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ, εκεί όπου εξέπεμψε live το Ράδιο Πόλις 99,4.

 

To F* Academy by Fanta ήρθε για να μην ξεκολλάς από τα μαθήματα!

 

Οι νεολαίοι έμαθαν πώς μπορεί η μάθηση να γίνει διασκεδαστική.
Πώς μπορείς να μάθεις όλα όσα θέλεις από αυτούς που θέλεις.
Με το F* Academy by Fanta!

 

H νέα ακαδημία που σχεδιάστηκε από την Fanta αποκλειστικά για τους νέους της Ελλάδας, ήρθε για να δώσει τη λύση σε όσους νιώθουν ότι θέλουν να ανοίξουν τους ορίζοντές τους και να διευρύνουν τις γνώσεις τους σε μαθήματα… πέρα από τα συνηθισμένα!

 

Στο YouTube κανάλι του F* academy, μπορεί ο καθένας να μάθει πώς να γίνει YouTuber, μυστικά για το Gaming, πώς να κάνει Graffiti και Trick Shots, πώς να δοκιμάσει εύκολα και διασκεδαστικά πειράματα & πώς να πραγματοποιήσει τα πρώτα βήματα του στο τραγούδι!

 

Το κοινό μαθαίνει…. the fun way, αφού την «παράδοση» ανέλαβαν 12 ταλαντούχοι και αγαπημένοι «instructors». Οι διάσημοι creators 2J& CatvonK (YouTube), NerzHul & Vibrator (Science for dummies), NatashaKay & illeoo (singing), BillYolo & Manuella (Trick Shots), Manos & Rebel_Same84 (graffiti) και PanosDent & Miss Madden (gaming) μοιράστηκαν μέσα από τα ψηφιακά «μαθήματα» τα μυστικά και τις γνώσεις τους με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

 

Οι νέοι έχουν ήδη αγκαλιάσει την ακαδημία, με τους subscribers στο YouTube Channel να έχουν φτάσει τους 24K μόλις 3 εβδομάδες μετά την έναρξή της.

 

Οι παρευρισκόμενοι έφτιαξαν και απόλαυσαν τη δική τους γεύση Fanta!

Δείτε βίντεο:

 

Δείτε φωτογραφίες:

Από: LA Today 18 Ιούλιος, 2019, 08:47 TAGS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox