25 χρόνια «Φιλαράκια» και ο ξεχωριστός εορτασμός που έφτιαξε η Google

25 χρόνια «Φιλαράκια» και ο ξεχωριστός εορτασμός που έφτιαξε η Google

Από: latoday22 September, 2019, 18:00

Σήμερα 22 Σεπτεμβρίου συμπληρώνονται ακριβώς 25 χρόνια από την ημέρα που προβλήθηκε στις ΗΠΑ το πρώτο πιλοτικό επεισόδιο από τα θρυλικά «Φιλαράκια». Εκείνη τη μέρα μέσα από τη συχνότητα του NBC μας συστήθηκαν οι έξι αγαπημένοι φίλοι που έγιναν η καλύτερη παρέα.

 

Σε εκείνο το πρώτο επεισόδιο βλέπουμε τη Ρέιτσελ ντυμένη νύφη να μπαίνει σαν σίφουνας στο κλασικό καφέ της παρέας «Central Perk», μιας και το έχει σκάσει από τον γάμο της και έκτοτε ανατρέπει τις ζωές όλων των ηρώων για πάντα.

 

Οι «εορτασμοί» για αυτή την 25η επέτειο έχουν ήδη ξεκινήσει και μάλιστα από το Google Search. Συγκεκριμένα αν κάνεις από το κινητό σου μια αναζήτηση με το όνομα ενός εκ των πέντε πρωταγωνιστών της σειράς, όπως για παράδειγμα «Ross Friends» στη σελίδα τους εμφανίζονται κάποια χαρακτηριστικά εικονίδια, όπως ο καναπές, και σε οδηγούν σε «easter eggs» της σειράς, πατώντας δηλαδή τον καναπέ ακούγεται το χαρακτηριστικό «Pivot!» (από το επεισόδιο της μετακόμισης, με τον καναπέ στην σκάλα). Στην Ρέιτσελ σήμα κατατεθέν είναι τα μαλλιά της, στην Μόνικα η κιθάρα της, στον Τσάντλερ το παπάκι και στον Τζόι, όπως είναι λογικό η πίτσα.

Δείτε το video και δοκιμάστε να κάνετε το ίδιο και από το δικό σας κινητό!

Πηγή: e-daily.gr

Από: latoday 22 September, 2019, 18:00 TAGS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox