Στο χειρουργείο η μητέρα της Κατερίνας Καραβάτου – Τι συνέβη;

Η απουσία της μάλιστα από την πρωινή εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ήταν αισθητή

Από: LA Today15 June, 2019, 11:15

H Κατερίνα Καραβάτου ταξίδεψε εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη, λόγω ενός προβλήματος υγείας της μητέρας της. Η κυρία Κική, στην οποία η Κατερίνα έχει μεγάλη αδυναμία, έπρεπε να υποβληθεί σε μια σοβαρή επέμβαση. Από το πλευρό της φυσικά, δεν μπορούσε να λείπει η κόρη της κι έτσι η Κατερίνα άφησε τον Κρατερό Κατσούλη και τα παιδιά στην Αθήνα και έφυγε για τη συμπρωτεύουσα.

Η απουσία της μάλιστα από την πρωινή εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ήταν αισθητή και ο σύζυγός της εξήγησε αναλυτικά το λόγο της απουσίας της. «Όπως βλέπετε η Κατερίνα μας δεν είναι εδώ. Είναι όλα μια χαρά, αλλά έπρεπε να μεταβεί εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη, γιατί η μητέρα της, η γιαγιά Κική  έπρεπε να κάνει μια σοβαρή επέμβαση και η Κατερίνα έπρεπε να είναι στο πλευρό της.», είπε χαρακτηριστικά ο Κρατερός και συνέχισε: «Πήγαν όλα καλά. Να ευχηθούμε όλοι μας πολλά περαστικά και γρήγορα σιδερένια».

Καθώς τελείωνε η εκπομπή μάλιστα, ο Κρατερός θέλησε να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τα περαστικά που δέχτηκε η οικογένειά του για την πεθερά του και να στείλει και εκείνος από τον τηλεοπτικό αέρα την αγάπη του στην Κατερίνα του και την μητέρα της!

Πηγή: govastileto.gr

Από: LA Today 15 June, 2019, 11:15 TAGS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox