Χαμός στο twitter με το 4ο επεισόδιο στο «Καφέ της Χαράς»: Για ποιο λόγο μας θύμισε το «Κωνσταντίνου & Ελένης»;

Tα πιο αστεία tweets……

Από: LA Today26 Ιανουάριος, 2020, 10:41

Xτες το βράδυ παρακολουθήσαμε ακόμα ένα επεισόδιο στο «Καφέ της Χαράς» και οι τηλεθεατές χρησιμοποίησαν για ακόμα μια φορά το twitter για να γράψουν την άποψή τους για τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Στο 4ο επεισόδιο είδαμε τη Χαρά και τον Τρελαντώνη να φεύγουν για την Αθήνα ενώ ο Μάνος είπε στον πατέρα του πως θα ήθελε να ανοίξει το Καφέ. Μετά τη συγκεκριμένη δήλωση ο Περίανδρος έπαθε «ψεύτικο» εγκεφαλικό και κάπου εκεί εμφανίστηκε ο «ψεύτικος» γιατρός και το twitter οργίασε.

Ο γιατρός Ιωάννης Σαραντόπουλος, δούλεψε στο TUFTS University of Boston και αυτό κάτι μας θύμισε. Στο ίδιο πανεπιστήμιο είχε δουλέψει και ο Αίαντας Μανθόπουλος που είχε υποδυθεί τον γιατρό στη σειρά «Κωνσταντίνου & Ελένης» και είχε διαγνώσει το τακαμούρι στην Ελένη Βλαχάκη.

Το τηλεοπτικό κοινό έκανε αμέως τη σύνδεση και ξεκίνησε τα σχόλια στο twitter που δεν είχαν τελειωμό.

Δες παρακάτω μερικά από αυτά…

               

ΟΠάρης Σκαρτσολιάς, ο τηλεοπτικός Μάνος, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων αν υπάρχει περίπτωση να δούμε και την επόμενη σεζόν «Το καφέ της Χαράς».

Περίμενες τόσο υψηλά ποσοστά τηλεθέασης;

Έβλεπα τόσο μεγάλη αναμονή από τον κόσμο, που ναι, αυτό με έκανε να πιστεύω πως θα πάει καλά. Η αλήθεια όμως είναι πως δεν περίμενα να πάει τόσο καλά. Πραγματικά όλοι βρεθήκαμε προ εκπλήξεως. Φαίνεται πως το κοινό αγαπά να επιστρέφει σε άλλες εποχές, καλύτερες, διαφορετικές, γιατί το έχει πολλή ανάγκη.

Ήδη υπάρχουν φήμες για ακόμα μία σεζόν. Ισχύουν;

Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις στο τραπέζι σε περίπτωση που πάει καλά, είναι όμως πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο…

Πηγή: govastileto.gr

Από: LA Today 26 Ιανουάριος, 2020, 10:41 TAGS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox