«Χαμός» έγινε στην βραδιά ALL ABOUT VOICE 𝓵𝓲𝓿𝓮 στη Λάρισα – Ατελείωτο πάρτι (pics)

Οι νέοι καλλιτέχνες κέρδισαν τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα

Από: LA Today04 July, 2019, 13:14

Ήταν μια βραδιά αξέχαστη που οι Λαρισαίοι την λάτρεψαν! Ξεφάντωσαν με πολύ χορό και τραγούδι στην όμορφη αυλή του VINTAGE στη Λάρισα.

 

Το “ALL ABOUT VOICE 𝓵𝓲𝓿𝓮 και η Μαρία Ρουκά με τους μαθητές της, παρουσίασαν  ένα υπέροχο πρόγραμμα με τραγούδια της διεθνούς κυρίως, αλλά και ελληνικής Jazz, Pop και Rock σκηνής . Η γοητεία της τζαζ και του λατινοαμερικάνικου ρυθμού, συνάντησαν την σύγχρονη αισθητική της ποπ κ ροκ.

 

Η καθηγήτρια φωνητικής Μαρία Ρουκά και οι νέοι τραγουδιστές με την φρεσκάδα τους δημιούργησαν ένα εκπληκτικό ζωντανό πρόγραμμα ξεσηκώνοντας τους Λαρισαίους.

 

Οι νέοι καλλιτέχνες κέρδισαν τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα σε ένα ατελείωτο πάρτι που θα μείνει αξέχαστο σε όλους μας!

 

Τραγούδησαν οι: Τζέσικα Αχμετάι, Άρτεμις Δαλαμπή, Χριστίνα Βράκα, Βασιλική Καραγούγα, Ευαγγελία Παπαδοπούλου, Ελευθερία Παπακώστα, Αλέκος Ιωαννίδης, Νίκος Καλατζόπουλος, Γιώργος Φιλίππου και Μαρία Ρουκά.
Μουσικοί : ο Θέμης Σαμαντζής στο πιάνο, ο Δημήτρης Κατσαβάκης στην κιθάρα , ο Ηλίας Παπαντωνίου στα κρουστά , ο Ηλίας Χαλούλης στο σαξόφωνο και ο Μαρτίνος Σουίγκελς στην τρομπέτα.

 

Δείτε φωτογραφίες:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox