Το ταξίδι στην Ολλανδία μέσω Λαμίας και το ατύχημα με το ποδήλατο

Γλύτωσε τα χειρότερα ο ηλικιωμένος ποδηλάτης μέλος πολυμελούς παρέας που ταξιδεύει Αθήνα – Άμστερνταμ

Από: LA Today15 Μάιος, 2019, 19:00

Ξεκίνησαν από την Αθήνα με τα ποδήλατά τους για να φθάσουν στο Άμστερνταμ, μια παρέα από 28 άτομα ηλικίας 30 έως και 70 ετών!

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Από τη χαρούμενη παρέα, ένας εξ αυτών είχε ένα ατύχημα γύρω στη μια μετά το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5), στην είσοδο της Λαμίας από την παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας και συγκεκριμένα στο ύψος του ΤΕΙ.

Πρόκειται για 61χρονο Ολλανδό που φαίνεται ότι έχασε την ισορροπία του όταν αιφνιδιάστηκε από ένα ταξί που βρέθηκε στην έξοδο της νησίδας παρακείμενου καταστήματος, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα.

Να σημειωθεί ότι δεν υπήρξε κάποια σύγκρουση, ωστόσο ο αναβάτης του δικύκλου τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Σύμφωνα με την παρέα του, απόψε θα διανυκτέρευαν έτσι κι αλλιώς στη Φθιωτική πρωτεύουσα, έχοντας σκοπό να περιηγηθούν στην πόλη πριν συνεχίσουν για τον προορισμό τους.

Περιέργως μίλησαν με ιδιαίτερα καλά λόγια για τους Έλληνες οδηγούς και πως τους έχουν αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής στη διαδρομή Αθήνα – Θήβα – Δελφοί.

Το συγκεκριμένο συμβάν το θεώρησαν κακή στιγμή και ελπίζουν ότι σύντομα θα μπορέσουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους για το Άμστερνταμ.

Πηγή: lamiareport.gr

Από: LA Today 15 Μάιος, 2019, 19:00 TAGS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox