Το νέο μήνυμα του Αντίνοου Αλμπάνη για την υγεία του: «Τα μαλλιά πέφτουν μέσα σε 2 με 3 εβδομάδες μετά την πρώτη χημειοθεραπεία…»

Το πρόβλημα υγείας του και οι χημειοθεραπείες..

Από: latoday13 August, 2019, 20:22

Πριν από ένα περίπου μήνα έγινε γνωστό πως ο Αντίνοος Αλμπάνης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την υγεία του και υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες. Αρχικά ήταν οι φωτογραφίες του ηθοποιού με το ξυρισμένο κεφάλι και στη συνέχεια,  ο ίδιος μέσα από ένα instastory του αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα κάνει κάποιες θεραπείες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι Νίντζα της χημειοθεραπείας».

Σε νέα ανάρτηση του ο ηθοποιός θέλησε να αναφερθεί σε μια από τις παρενέργειες που έχουν οι χημειοθεραπείες, την απώλεια των μαλλιών, ωστόσο ο ίδιος ανέφερε πως έχουν αραιώσει, αλλά τα έχει ακόμα.

Σε μία φωτογραφία που ανέβασε όπου διακρίνεται το κεφάλι του από ψηλά, ανέφερε: «08/12/19 Αραίωση και γκρι. Αλλά έχω μαλλιά και είναι Δευτέρα! Γενικά τα μαλλιά πέφτουν μέσα σε 2 με 3 εβδομάδες μετά την πρώτη χημειοθεραπεία. Κάποιοι άνθρωποι χάνουν τα μαλλιά τους σταδιακά ενώ άλλοι αμέσως αρχίζουν να χάνουν μαλλιά σε μεγάλες ποσότητες. Από την δεύτερη χημειοθεραπεία οι περισσότεροι άνθρωποι φορούν ήδη περούκα, μαντήλι η καπέλο».

Πηγή: faysbook.gr

Από: latoday 13 August, 2019, 20:22 TAGS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox