Το νέο και εντελώς διαφορετικό «1000 Χείλια» θα ταρακουνήσει τη νυχτερινή διασκέδαση στη Λάρισα! Όμοιό του δεν υπάρχει στην Ελλάδα!

Έρχεται τον Σεπτέμβριο

Από: LA Today22 July, 2019, 18:29

Τα «1000 Χείλια» επανακάμπτουν στη Λάρισα και θα είναι τελείως διαφορετικά, δεν θα έχουν καμία σχέση με το προηγούμενο πασίγνωστο νυχτερινό μαγαζί της πόλης παρά μόνο το όνομα που και αυτό διαφέρει αρκετά καθώς το πλήρες όνομα θα είναι «1000 Χείλια – New Entertainment FABar»!

 

 

Ο ιδιοκτήτης του ο Τάκης Ντελής επί δύο σχεδόν χρόνια δούλευε στο μυαλό του μια ιδέα που προηγούμενή της δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Το νέο νυχτερινό μαγαζί που θα στεγαστεί στο 5ο χλμ Λάρισας – Φαρσάλων είναι μια Όπερα Διασκέδασης όπως τονίζει ο ίδιος ο κ. Ντελής στο latoday.gr, ένα Μπαρ Διασκεδαστήριο το οποίο θα κάνει την διαφορά όχι μόνο στην πόλη μας αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα ταρακουνώντας την διασκέδαση στη νύχτα. Μαζί του στο μετοχικό κομμάτι ένας ακόμη έμπειρος επιχειρηματίας της Λάρισας ο Νίκος Ζαγανίδης και μαζί φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ένα νέο στέκι που θα αγαπήσουν οι Λαρισαίοι, όπως και όλα τα προηγούμενα εγχειρήματα του κ. Ντελή.

 

Οι πόρτες του νέου «1000 Χείλια» αναμένεται να ανοίξουν κατά πάσα πιθανότητα στις 15 Σεπτέμβρη και θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από το απόγευμα.

Σ.Ι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox