Συμβουλές για να κάνετε σεξ όταν δεν έχετε χρόνο

Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας είναι πλέον τόσες πολλές, με αποτέλεσμα το σεξ να είναι τελευταίο στη λίστα προτεραιοτήτων. Μερικές φορές απλά δεν προλαβαίνετε, αλλά και όταν πέφτετε στο κρεβάτι είστε τόσο κουρασμένοι που δεν μπορείτε να κρατήσετε τα μάτια σας ανοιχτά.   Όμως η ενεργή σεξουαλική ζωή παίζει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις, γι’ αυτό και … Continue reading «Συμβουλές για να κάνετε σεξ όταν δεν έχετε χρόνο»

Από: latoday01 Ιούνιος, 2020, 00:00

Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας είναι πλέον τόσες πολλές, με αποτέλεσμα το σεξ να είναι τελευταίο στη λίστα προτεραιοτήτων. Μερικές φορές απλά δεν προλαβαίνετε, αλλά και όταν πέφτετε στο κρεβάτι είστε τόσο κουρασμένοι που δεν μπορείτε να κρατήσετε τα μάτια σας ανοιχτά.

 

Όμως η ενεργή σεξουαλική ζωή παίζει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις, γι’ αυτό και παρακάτω θα δείτε μερικές συμβουλές για καλυτερέψετε τη σεξουαλικής σας ζωή.

 

Προγραμματίστε το.

Οι περισσότεροι συμφωνούν – όταν είστε απασχολημένοι, θα πρέπει να προγραμματίσετε σεξ. Μπορεί να μην υπάρχει ο αυθορμητισμός, αλλά όταν είστε γονείς, πλέον τίποτα δεν είναι αυθόρμητο. Κάντε σέξι σκέψεις. Βάλτε τα παιδιά στο κρεβάτι νωρίς. Και δώσετε ραντεβού στη κρεβατοκάμαρα.

Ανακαλύψτε ξανά το ντους.

Το σεξ στο ντους είναι διασκεδαστικό. Και ιδιωτικό. Και μακριά από την κρεβατοκάμαρα, που σίγουρα την έχετε βαρεθεί.

 

Γίνετε σέξι

Ο καθένας έχει τους δικούς του μικρούς τρόπους για να αισθανθεί αλλά και να γίνει σέξι. Ανάψτε τα κεριά, βάλτε αισθησιακή μουσική, ντυθείτε σέξι και αισθανθείτε σέξι.

Πηγή:jenny.gr

Από: latoday 01 Ιούνιος, 2020, 00:00 TAGS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox