Στον Βόλο προσγειώνεται και πάλι η Easy Jet – Πότε ξεκινούν οι πτήσεις

Το πρόγραμμα των πτήσεων ολοκληρώνεται στις 26 Σεπτεμβρίου

Από: LA Today15 Ιούλιος, 2020, 14:46

Ανοίγουν από αύριο και πάλι, μετά από διάστημα αρκετών μηνών, οι απευθείας πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο προς την Ελλάδα, ύστερα από απόφαση που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr στις 25 Ιουλίου ξεκινούν οι πτήσεις από το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ προς το αεροδρόμιο του Βόλου – Νέας Αγχιάλου, οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Το πρόγραμμα των πτήσεων ολοκληρώνεται στις 26 Σεπτεμβρίου, ενώ η πρώτη πτήση, θα προσγειωθεί στον Βόλο το Σάββατο 25 Ιουλίου στις 11.30 το πρωί και έχει μόνο μία διαθέσιμη θέση προς πώληση με κόστος περίπου 300,00 ευρώ.

Η απόφαση της EasyJet να επανεκκινήσει τις πτήσεις προς το θεσσαλικό αεροδρόμιο σκόρπισε χαμόγελα στους επαγγελματίες του Τουρισμού, οι οποίοι περιμένουν να δουλέψουν τους δύο μήνες που απομένουν, μήπως και διασώσουν ένα μικρό μέρος της τουριστικής περιόδου, η οποία επλήγη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε κάθε περίπτωση, στο αεροδρόμιο του Βόλου θα διεξάγονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι περίπου πενήντα ατόμων ανά αεροσκάφος για να εντοπίζονται κρούσματα COVID 19.

Πηγή: thenewspaper.gr

Από: LA Today 15 Ιούλιος, 2020, 14:46 TAGS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

where to buy vigrx plus in malaysia|slimming pills for hypothyroidism|where to buy cbd water near me

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox