Σε ρυθμούς Τάνγκο χόρεψαν οι Λαρισαίοι! Παγκόσμιες προσωπικότητες βρέθηκαν στην Λάρισα και εντυπωσίασαν! (video)

Πρόκειται για ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός για την πόλη της Λάρισας

Από: LA Today01 Δεκέμβριος, 2019, 13:31

Υπέροχες στιγμές Αργεντίνικου Τάνγκο ζει η Λάρισα αυτό  το Σαββατοκύριακο με μεγάλες παγκόσμιες προσωπικότητες του συγκεκριμένου χορού να βρίσκονται στη Λάρισα για το μεγάλο Τάνγκοραντεβού….

 

 

Ο Σύλλογος Φίλων Αργεντίνικου Tango Λάρισας διοργάνωσε το Πανευρωπαϊκό Festival Αργεντίνικου Τάνγκο ABRAZO MILONGUERO TANGO FESTIVAL 2019 (Vol. II), χθες και προχθές στο Village Garden και σήμερα Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στη Δημοτική Πινακοθήκη (Play House Atelier).

 

Το Festival διοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά, μετά την τεράστια περσινή επιτυχία του, με πολλές συμμετοχές κοινωνικών φορέων και επαγγελματιών χορευτών από διάφορες πόλεις της Ελλάδας και χώρες της Ευρώπης. Το Φεστιβάλ γνώρισε και πέρσι στην παρθενική του χρονιά μεγάλη επιτυχία, αλλά φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

 

Πρόκειται για ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός για την πόλη της Λάρισας, καθώς με την κίνηση αυτή του χορευτικού τουρισμού, αναδεικνύονται οι ομορφιές και η αγορά της πόλης μας σε συμμετέχοντες του Festival από το εξωτερικό και όχι μόνο, που την επισκέπτονται.

 

Επίσημοι προσκεκλημένοι του festival είναι τρία από τα διασημότερα ζευγάρια της παγκόσμιας tango σκηνής που επισκέφθηκαν τη Λάρισα για πρώτη φορά.

 

Πρόκειται για τους Carlos Espinoza και την παρτενέρ του Majo Martirena, Luca Morale και την παρτενέρ του Francesca Santagelo και Sercan Yigit με την παρτενέρ του Zeynep Aktar.

 

 

Δείτε τα βίντεο: 

Από: LA Today 01 Δεκέμβριος, 2019, 13:31 TAGS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox