Πανελλήνιες 2020: Την Παρασκευή οι βαθμολογίες στα μαθήματα γενικής παιδείας και προσανατολισμού

Μετά τις 13:00, την ερχόμενη Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, θα αναρτηθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ στις πανελλήνιες εξετάσεις, για τα μαθήματα Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού.   Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, επικαλούμενο εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, την ημέρα εκείνη θα λειτουργήσουν όλα τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ.   Οι υποψήφιοι θα … Continue reading «Πανελλήνιες 2020: Την Παρασκευή οι βαθμολογίες στα μαθήματα γενικής παιδείας και προσανατολισμού»

Από: latoday07 Ιούλιος, 2020, 23:00

Μετά τις 13:00, την ερχόμενη Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, θα αναρτηθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ στις πανελλήνιες εξετάσεις, για τα μαθήματα Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού.

 

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, επικαλούμενο εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, την ημέρα εκείνη θα λειτουργήσουν όλα τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ.

 

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τα αποτελέσματά τους στην ιστοσελίδαhttps://results.it.minedu.gov.gr/.

Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών, οι υποψήφιοι θα πρέπει να οριστικοποιήσουν τις επιλογές τους στο Μηχανογραφικό τους Δελτίο.

 

Η τελική ημερομηνία καταχώρησης του οριστικοποιημένου Μηχανογραφικού είναι η 17η Ιουλίου. Μέχρι τότε, αναμένεται να έχουν ανακοινωθεί και οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων, οι εξετάσεις των οποίων θα ολοκληρωθούν στις 13 Ιουλίου.

 

Επισημαίνεται ότι η προθεσμία της 17ης Ιουλίου για την υποβολή του Μηχανογραφικού είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Πηγή:newsbeast.gr

Από: latoday 07 Ιούλιος, 2020, 23:00 TAGS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

tribulus bodybuilding|help with appetite control|hemp cbd comparison pain

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox