Πήγε στο νεκροταφείο και ανακάλυψε τον ίδιο του τον τάφο!

Ο 75χρονος έπαθε σοκ και κατάλαβε γιατί δεν χτυπούσε το τηλέφωνο του για μήνες

Από: latoday04 Φεβρουάριος, 2020, 13:13

Ο Alan Ηattel αναρωτιόταν για 3 με 4 μήνες γιατί κανείς δεν του είχε τηλεφωνήσει. Προσπαθούσε να βγάλει άκρη. Και κατάλαβε ότι αυτό συνέβαινε επειδή ο κόσμος νόμιζε ότι είχε πεθάνει.

 

Κατηγορεί την πρώην γυναίκα του, αλλά δεν είναι και τόσο σίγουρος. Θεωρεί πως εκείνη ευθύνεται για την ταφόπλακα που έχει το όνομά του στο νεκροταφείο. Μόλις την ανακάλυψε έπαθε σοκ.

https://www.dailyrecord.co.uk/news/scottish-news/pensioner-shocked-find-gravestone-name-21335515

 

Ο 75χρονος δήλωσε «Το τηλέφωνό μου δεν χτυπούσε για τρεις ή τέσσερις μήνες. Είχα μπερδευτεί αλλά τώρα ξέρω γιατί έγινε. Δεν θέλω καν να ταφώ, θέλω να αποτεφρωθώ». Η ταφόπλακα μπήκε χωρίς να το ξέρει στο νεκροταφείο του Φόρφαρ, στην Σκωτία.

 

Μίλησε με τις τοπικές αρχές και σκοπεύει να την καλύψει. Υποστηρίζει πω η πρώην γυναίκα του αγόρασε το σημείο, ώστε να ταφούν μαζί. «Ποτέ δεν είπα ότι θέλω να ταφώ με την πρώην γυναίκα μου. Έχουμε χωρίσει εδώ και 26 χρόνια. Το να ανακαλύπτεις την ταφόπλακά σου στο νεκροταφείο δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα».

 

Οι αρχές είπαν πως δεν μπορούν να αποκαλύψουν ποιος το έκανε ή ποιος αγόρασε το σημείο. Πάντως, το σοκ του Hattel όταν ανακάλυψε τυχαία τον ίδιο του τον τάφο, πρέπει να ήταν μεγάλο.

Πηγή: e-daily.gr

Από: latoday 04 Φεβρουάριος, 2020, 13:13 TAGS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox