Πάνος Καλίδης: H απάντησή του για τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του για την ομοφυλοφιλία

“Σε λίγο καιρό θα παντρέψω ζευγάρι ομοφυλόφιλων στην Αγγλία”

Από: LA Today13 September, 2019, 20:41

Ο Πάνος Καλίδης, μετά τις δηλώσεις που έκανε για την ομοφυλοφιλία, θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Ο τραγουδιστής είπε, μεταξύ άλλων: «Έχει δοθεί μεγάλη έκταση στο θέμα χωρίς να θέλω να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν ήθελα ποτέ να καταφέρω εναντίον των ομοφυλόφιλων και δεν καταφέρθηκα ποτέ. Αυτό που έγραψαν είναι ότι δεν συμφωνώ με την ομοφυλοφιλία και είμαι φίλος με τους ομοφυλόφιλους. Που έχει διαφορά για μένα.

Σε λίγο καιρό θα παντρέψω ζευγάρι ομοφυλόφιλων στην Αγγλία. Αγαπώ τους ομοφυλόφιλους και με αγαπάνε. Είμαστε φίλοι. Όπως δεν θα μου άρεσε να βλέπω ένα ζευγάρι στρέιτ να φιλιέται στον δρόμο, το ίδιο πιστεύω και για τους ομοφυλόφιλους. Σώνει και καλά να το επιδεικνύει ο άλλος. Είμαι υπέρ στο να κάνει ο άλλος αυτό που νιώθει. Στην ελευθερία του ανθρώπου».

Όσο για τις αναρτήσεις εναντίον του που έκαναν Ελληνίδες celebrities, όπως η Μαίρη Συνατσάκη και η Αθηνά Οικονομάκου, ο Πάνος Καλίδης απάντησε: «Όπως εγώ είπα ελεύθερα την άποψή μου είπαν και τα κορίτσια τη δική τους. Καλά έκαναν».

 

Πηγή: govastilwto.gr

 

Από: LA Today 13 September, 2019, 20:41 TAGS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox