Ο Λαρισαίος επιχειρηματίας με τους δεκάδες κολλητούς celebrities! Ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές, ακόμη και πολιτικοί (pics)

Ένα από τα δικά του αγαπημένα …χόμπι όμως είναι οι σέλφι με τους διάσημους φίλους του

Από: LA Today02 September, 2019, 08:45

Είναι νέος, ωραίος, πετυχημένος στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στη Λάρισα, πρώην μπασκεμπολίστας με καριέρα, που πλέον ασχολείται και με την προπονητική, ένα φεγγάρι ανακατεύτηκε και με την τοπική αυτοδιοίκηση και πολύ αγαπητός, όχι μόνο στην πόλη, αλλά και εκτός.

 

Μετρά πολλούς φίλους διάσημους στο πανελλήνιο είτε είναι τραγουδιστές, είτε ηθοποιοί, είτε φυσικά προέρχονται από τον αθλητικό χώρο.

 

Πολύ δραστήριος στα social media, δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες και stories τόσο από το κατάστημα με παγωτά που διατηρεί στο κέντρο της Λάρισας, όσο και από προσωπικές του στιγμές.

 

Το μαγαζί του άλλωστε έγινε hot spot στο κέντρο και από εκεί …παρελάζουν όλοι, γνωστοί και μη.

 

Ένα από τα δικά του αγαπημένα …χόμπι όμως είναι οι σέλφι με τους διάσημους φίλους του. Ούτε οι τοπικοί άρχοντες λείπουν από τις σέλφι του…

 

Εκείνος όμως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον καλό του φίλο, επίσης Λαρισαίο δημοφιλή ηθοποιό και πλέον ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη!

 

Δεν είναι άλλος από τον Θοδωρή Λιάκο φυσικά ή για τους φίλους του Teo.

 

Αυτό που μένει τώρα είναι να τον δούμε να …σελφάρεται και με κάποιον σταρ του Χόλιγουντ. Δεν θα μας φανεί καθόλου περίεργο. Teo είναι αυτός…

 

Δείτε φωτογραφίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox