Ο Αλέξης Γεωργούλης απαντά στα όσα ειπώθηκαν για την …περίεργη ομιλία του στην Ευρωβουλή! Με πείραξε που είπαν για την δυσλεξία μου (βίντεο)

Τι απάντησε για το καυστικό σχόλιο της Μιμής Ντενίση

Από: LA Today26 November, 2019, 13:17

Πριν λίγο καιρό σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος η Μιμή Ντενίση ρωτήθηκε εάν περίμενε να εκλεγεί Ευρωβουλευτής ο Αλέξης Γεωργούλης.

“Ναι γιατί ξέρω πως ψηφίζουν οι Έλληνες. Είναι δημοφιλής, είναι ωραίος, τον έχουν δει σε 100 σειρές, τον ψηφίζουν. Δεν κρίνω το αν πρέπει ή όχι. Αν είναι ο Αλέξης Γεωργούλης και πλάι είναι ένας που έχει κάνει τρία διδακτορικά και είναι καθηγητής πανεπιστημίου στο Princeton, θα ψηφίσει τον Αλέξη Γεωργούλη. Δεν λέω ότι δεν του αξίζει ή ότι δεν θα τα βγάλει πέρα, λέω απλώς ότι ο Έλληνας δεν ψηφίζει με λογική!”, απάντησε.

Τα όσα είπε για τον Αλέξη Γεωργούλη συζητήθηκαν κι έτσι η ηθοποιός μερικές μέρες αργότερα θέλησε να δώσει ένα τέλος στον ντόρο που ξέσπασε, κάνοντας μια ανάρτηση στα social media. Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Αναλύσεις επί αναλύσεων διάβασα αυτή την εβδομάδα για το τι εννοούσα σε σχέση με τον Αλέξη.. Ερμηνείες και κυρίως παρερμηνείες για κάτι απλό και αληθινό που είπα. Με ρωτήσαν αν περίμενα να βγει ο Γεωργούλης και είπα ναι. Είναι δημοφιλής έχει παίξει σε πολλές αγαπημένες σειρές.. όταν υπάρχει εάν όνομα σαν το δικό του σαν το δικό μου και άλλων συνάδελφων είναι φυσικό ο ψηφοφόρος να το ψηφίσει πρώτο.. και ας είναι πλάι κάποιος με 3 πτυχία. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο Έλληνας ψηφίζει και με το συναίσθημα.. αυτούς που αγαπάει.. Από κει και πέρα όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Όχι πριν!! Και σίγουρα δεν θα έκρινα εγώ.. δεν είναι του χαρακτήρα μου.. πριν καν δούμε το αποτέλεσμα της δουλειάς του τον Αλέξη γιατί και τον εκτιμώ κ τον αγαπώ. Και βλέπω πως προσπαθεί να κρατήσει την προσωπικότητα του έχοντας μια καινούργια θέση και ζωή. Αυτά…και ξέρω πως έχει πολλά και ενδιαφέροντα σχέδια στο νου του!”, έγραψε.

Ο Αλέξης Γεωργούλης αποκάλυψε στο Πρω1νο, ότι μίλησε με τη Μιμή Ντενίση και σχολίασε…

«Μιλήσαμε και με την Μιμή Ντενίση και ανταλλάξαμε πολύ καλές κουβέντες, εννοώντας ότι κι εγώ δεν περίμενα να κάνει κάποιο σχόλιο που να είναι τόσο αρνητικό. Που δεν ήταν. Ουσιαστικά μου είπε και εμένα ότι «Δεν είχα τέτοιο σκοπό». Λέμε πράγματα τα οποία μέσα στη ροή έχουν ένα ενδιαφέρον και λογική συνέπεια. Όταν το απομονώσεις μπορεί να δηλώνει ακριβώς το αντίθετο. Προσπάθησα να καταλάβω τι εννοούσε με το συναισθηματικό κομμάτι, δηλαδή πως κοιτούσε και τι ήθελε να πει και για αυτό δεν μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ ότι ίσως να έχει κάποιο δόλο.

Δεν έχουμε κλείσει ακόμα για το YFSF. Μακάρι να είμαστε με τη Μιμή στην κριτική επιτροπή», ανέφερε ο Αλέξης Γεωργούλης στη Μαρία Κοκολάκη.

 

Πηγή: Faysbook.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox