Οι καλύτερες θάλασσες είναι αυτές του Σεπτεμβρίου, οι Λαρισαίοι ξέρουν καλύτερα…. Ακατάπαυστες βουτιές σε SUNSET αμμουδιές!

Από το πρωί μέχρι το βράδυ το Beach Bar Sunset στα παράλια της Λάρισας θα ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία

Από: LA Today13 Σεπτέμβριος, 2019, 08:36

Μπορεί εδώ και λίγες μέρες να έχουμε μπει στο φθινόπωρο, όμως ο καλός καιρός και η καλοκαιρινή διάθεση δεν έχει φύγει ακόμα… και πόσο τυχεροί είμαστε, οι Λαρισαίοι, που έχουμε τόσο κοντά μας τι καλύτερες παραλίες!

 

Οι βουτιές και οι χαλαρές στιγμές στην ξαπλώστρα συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο στο Sunset στην παραλία της Σωτηρίτσας. Στο Sunset Coffee Beach Bar, από τα αγαπημένα στέκια των Λαρισαίων και όχι μόνο, είναι ο απόλυτος προορισμός χαλάρωσης, διασκέδασης και φαγητού για τις ηλιόλουστες μέρες του φθινοπώρου.

 

Εδώ θα απολαύσεις το φαγητό σου στην άνεση της ξαπλώστρα σου, θα δοκιμάσεις εύγευστα cocktail από το beach bar ενώ παράλληλα θα κάνεις τις βουτιές σου στην υπέροχη παραλία με τα κρυστάλλινα νερά.

 

Από το πρωί μέχρι το βράδυ το Beach Bar Sunset στα παράλια της Λάρισας θα ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία με την άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού αλλά και με τις καλές τιμές!

 

Όλοι οι δρόμοι και τον Σεπτέμβριο οδηγούν στο BEACH BAR  SUNSET!!!

 

 

Υπεύθυνος καταστήματος: Κώστας Καμπίσιος
Εποχικότητα: Ανοιχτό όλο τον χρόνο
Σωτηρίτσα Αγιάς
Τηλ : 694 857 3329

 

 

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Από: LA Today 13 Σεπτέμβριος, 2019, 08:36 TAGS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox