Νέος έρωτας στην ελληνική showbiz! Η κοινή φωτογραφία του ζευγαριού!

Ερωτευμένοι σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life και της Νίκης Κώτσου, είναι η Κατερίνα Γιατζόγλου με τον επιχειρηματία Ραφαήλ Δεσύπρη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, η οποία την τελευταία δεκαετία εργάζεται ως σύμβουλος έκδοσης σε όμιλο εντύπων και portals, σύμφωνα με όσα αναφέρονται είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιείται στον τόπο καταγωγής του, την Τήνο. Η … Continue reading “Νέος έρωτας στην ελληνική showbiz! Η κοινή φωτογραφία του ζευγαριού!”

Από: LA Today30 September, 2019, 21:06

Ερωτευμένοι σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life και της Νίκης Κώτσου, είναι η Κατερίνα Γιατζόγλου με τον επιχειρηματία Ραφαήλ Δεσύπρη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, η οποία την τελευταία δεκαετία εργάζεται ως σύμβουλος έκδοσης σε όμιλο εντύπων και portals, σύμφωνα με όσα αναφέρονται είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιείται στον τόπο καταγωγής του, την Τήνο.

Η ίδια μάλιστα ανάρτησε πρόσφατα και κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, στην οποία ο αγαπημένος της, τη φιλάει τρυφερά, γράφοντας «just the way …we are. Καλημέρα αγάπες μου», κάνοντας tag τις λέξεις «ευτυχία», «χαρά», «χαμόγελα», «έμπνευση», απόλαυση. Στο συγκεκριμένο φωτογραφικό στιγμιότυπο, ο αγαπημένος της την φιλάει τρυφερά και εκείνη χαμογελά στο φακό.

Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: iStock / Ideal Image

Πηγή: faysbook.gr

Από: LA Today 30 September, 2019, 21:06 TAGS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox