Λάρισα: Οι D-trio στην Αυλή του Μύλου

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις  οδηγίες προστασίας όπως ορίζονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο του υπουργείου Πολιτισμού.

Από: latoday22 Ιούλιος, 2020, 10:39

Μια ακόμη συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Αυλή του Μύλου στον Μύλο του Παππά την Παρασκευή 24 Ιουλίου στις 21:15, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, να στηρίξει έμπρακτα το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό, αλλά και να διασκεδάσουν οι συμπολίτες αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι. 

 

Οι Αποστόλης Γιάγκος, Μαριάννα Ζάχου και Σπύρος Καβαλλιεράτος, ενώνονται σ’ ένα τρίο, με στόχο να αποτυπώσουν τη μουσική από τη σκοπιά του ψυχισμού του σύγχρονου ανθρώπου.

 

Η μουσική τους συνάντηση, αποτελεί έναν διάλογο ανάμεσα στον ψηφιακό ήχο και τα κλασικά ηχοχρώματα. 

 

Επιλογές από την εγχώρια και τη διεθνή σκηνή, αναπαράγονται σ’ ένα πάντρεμα live electronics, effect, pedals και ακουστικών οργάνων. Οι ήχοι αντικατοπτρίζουν συναισθήματα και περικλείουν συμβολισμούς, αποτυπώνουν αισθήσεις.

 

Το πρότζεκτ  αποτελεί μια κατάσταση ζωντανής δημιουργίας που αναπτύσσεται δυναμικά…

 

Η παράσταση έχει διάρκεια 1:15΄. Είσοδος ελεύθερη. 

 

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις  οδηγίες προστασίας όπως ορίζονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο του υπουργείου Πολιτισμού. 

 

Σύμφωνα με αυτές, η πληρότητα δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 75% των θέσεων και δεν θα γίνεται διάλειμμα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. 

 

Επιπλέον, το κοινό συστήνεται να φορά μάσκα και να χρησιμοποιεί αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα, ενώ κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρούνται ουρές με αποστάσεις 1,5 μέτρου. 

 

Η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδο και μέχρι την τοποθέτησή του στη θέση του, καθώς και κατά την έξοδό του, είναι υποχρεωτική. 

 

Καλή διασκέδαση!

Από: latoday 22 Ιούλιος, 2020, 10:39 TAGS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

do penis enlargement pills really work|dietary supplement labeling requirement for small businesses deadlines|cbd hemp seeds for sale in colorado

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox