Κατερίνα Παπουτσάκη: Ευλογημένη για την οικογένειά της! Το μήνυμα της για τις δύσκολες μέρες (pic)

«Έρχεται καλοκαιράκι και όλα θα πάνε καλά! Είμαι σίγουρη! Σας αγαπώ»

Από: LA Today22 Απρίλιος, 2020, 17:19

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει γίνει μια full time νοικοκυρά στην καραντίνα, καθώς μιας και απέχει από τις θεατρικές της υποχρεώσεις, περνάει όλη την ημέρα μαγειρεύοντας και κάνοντας τις δουλειές του σπιτιού! Η αγαπημένη ηθοποιός έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της καθημερινότητας μας και προσπαθεί να απολαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερο αυτή την περίοδο στο σπίτι μαζί με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά και τα δύο τους αγόρια.

Μπορεί η ίδια να έχει δηλώσει επανειλημμένα στα social media πώς τρέχει και δεν φτάνει με όλες τις δουλειές του σπιτιού και την φροντίδα δύο παιδιών, ωστόσο η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν νιώθει παρά ευλογία για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

«Καταλαβαίνω πως αυτές οι μέρες είναι πιο δύσκολες για τους ανθρώπους χωρίς οικογένεια… Κι όταν πάω να γκρινιάξω γιατί είναι κάπως ζόρικο να μην έχεις ούτε λεπτό «για σένα», σφιχταγκαλιάζω τα μωρά μου και νιώθω ευτυχία και ευγνωμοσύνη! Λίγη υπομονή ακόμα αδέρφια! Έρχεται καλοκαιράκι και όλα θα πάνε καλά! Είμαι σίγουρη! Σας αγαπώ» έγραψε η αγαπημένη ηθοποιός στα social media, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον μικρό Κιμωνάκο.

Πηγή: tlife.gr

Από: LA Today 22 Απρίλιος, 2020, 17:19 TAGS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

best sex pills 2019|healthy herbal supplements for weight loss|cbd oil colorado buy

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox