Θες πιο συχνό σεξ με τη σύντροφό σου – Δες τι πρέπει να κάνεις

Αν βρίσκεσαι σε καραντίνα με το ταίρι σου, αλλά ενώ εσύ έχεις όρεξη να κάνεις περισσότερο σεξ (για να περάσει και πιο ευχάριστα η ώρα), αλλά δεν έχει την ίδια διάθεση η σύντροφός σου, μάθε πως μια έρευνα εντόπισε τι μπορείς να κάνεις για να αυξήσεις το σεξ απίλ σου και τελικά να κάνεις περισσότερο σεξ.

Από: latoday29 Μάρτιος, 2020, 00:00

Τι είναι αυτό; Να αρχίσεις να κάνεις περισσότερες δουλειές μέσα στο σπίτι, όπως πλύσιμο πιάτων, σφουγγάρισμα κ.λ.π.

 

Στο ygeiamou.gr, διαβάσαμε πως μία σχετικά πρόσφατη έρευνα του πανεπιστημίου Cornell διαίστωσε ότι το να μοιράζονται οι δουλειές του σπιτιού είναι σέξι, αλλά και ότι αυξάνει τη συχνότητα των επαφών μεταξύ του ζευγαριού.

 

Όπως λέει η συγγραφέας της έκθεσης, η καθηγήτρια Sharon Sassler στο εν λόγω πανεπιστήμιο, όταν «τα ζευγάρια μοιράζονται παρόμοια καθήκοντα με βάση την αρχή της ισότητας και όχι με βάση τα στερεότυπα των φύλων, αυτό φαίνεται να εμβαθύνει τη σεξουαλική επιθυμία». Μάλιστα, «αυτοί που μοιράζονται τις δουλειές του σπιτιού είναι τα μόνα ζευγάρια που έχουν βιώσει αύξηση της σεξουαλικής συχνότητας σε σύγκριση με το παρελθόν, ενώ τα ζευγάρια στα οποία οι γυναίκες αναλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος των οικιακών εργασιών καταγράφεται σημαντική μείωση στη συχνότητα», συμπληρώνει η ίδια.

 

Στην έρευνα δεν γίνεται νύξη για το αν αντίστοιχα θετικό αποτέλεσμα έχει η ανάθεση των δουλειών του σπιτιού σε μια οικιακή βοηθό ή τι συμβαίνει όταν η γυναίκα δεν ενδιαφέρεται και τόσο για τα οικιακά. Κάποιοι άνδρες υποστηρίζουν ότι να ζεις σε ένα όχι πολύ καθαρό περιβάλλον και να αναγκάζεσαι να φοράς ασιδέρωτα ρούχα αποτελεί πηγή συχνών διενέξεων σε ένα ζευγάρι και αιτίες απομάκρυνσης.

Πηγή:mag.sigmalive. com

Από: latoday 29 Μάρτιος, 2020, 00:00 TAGS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox