Η πράσινη έκπληξη της εθνικής Ιταλίας στο παιχνίδι με την Ελλάδα

Ένα χρώμα που οι «ατζούρι» φόρεσαν μόλις άλλη μια φορά στην ιστορία τους

Από: LA Today08 October, 2019, 18:04

Η «σκουάντρα ατζούρα» θα γίνει… «σκουάντρα βέρντε» στο προσεχές παιχνίδι της Ιταλίας με αντίπαλο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας, για την 7η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020, καθώς θα αφήσει για λίγο στην άκρη τα μπλε και θα φορέσει πράσινα.

Πράγματι, η είδηση έγινε επίσημα γνωστή από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της γειτονικής χώρας και από την εταιρεία ένδυσης με την οποία συνεργάζεται. Η τελευταία -και μοναδική- φορά που οι Ιταλοί φόρεσαν πράσινη φανέλα, ήταν στο νικηφόρο 2-0 επί της Αργεντινής το 1954, σε ματς που είχε γίνει και τότε στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

Nazionale Italiana

@Vivo_Azzurro

Il kit #Rinascimento della #Nazionale 🇮🇹 celebra i nuovi talenti italiani

L’articolo 👉🏻 https://bit.ly/2IsrXxm @PUMAFootball si è ispirato alla maglia verde indossata un’unica volta durante la partita vinta 2-0 contro l’#Argentina nel 1954 all’Olimpico di #Roma.#NewWaveRises

Ενσωματωμένο βίντεο

335

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter
144 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

«Η φανέλα σφραγίζει μία νέα εποχή για την εθνική ομάδα, σε μία περίοδο μέσα στην οποία ένα γκρουπ από νεαρούς παίκτες διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ατζούρα. Με ερεθίσματα από τα υφάσματα και την αρχιτεκτονική της Αναγέννησης, το πράσινο χρώμα στην εμφάνιση παραπέμπει στην “Maglia Verde” που φορέθηκε για μία και μοναδική φορά, τον Δεκέμβριο του 1954 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης», αναφέρεται σχετικά.

Και προστίθεται πως «η νέα εμφάνιση, που θα κάνει ντεμπούτο στις 12 Οκτωβρίου στο Ιταλία-Ελλάδα στο ίδιο στάδιο, όπου ήταν πρωταγωνίστρια πριν από 65 χρόνια, συνιστά τον εορτασμό του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος της ιταλικής κουλτούρας».

PUMA Football

@pumafootball

A New Wave Rises 🇮🇹
Introducing @azzurri new kit, straight from the Renaissance.
Available now.

Ενσωματωμένο βίντεο

1.894

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter
Πηγή: newsbeast.gr
Από: LA Today 08 October, 2019, 18:04 TAGS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox