Η απόλυτη διασκέδαση στη νύχτα της Λάρισας! Ήρθε και έκανε πάταγο! ΠΑΣΑΓΙΟ live Stage (pics)

Πραγματικά έγινε πανικός, όλο το μαγαζί μια παρέα…

Από: LA Today09 October, 2019, 08:47

Επιτέλους τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου απέκτησαν νόημα στη Λάρισα! Η απόλυτη διασκέδαση, ο απόλυτος πανικός στο Πασάγιο live Stage.

 

Άνοιξε μόλις την περασμένη Παρασκευή και πρόλαβε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να κάνει θραύση στην νυχτερινή διασκέδαση της Λάρισας.

 

Sold out τόσο την Παρασκευή στην πρεμιέρα όσο και το Σάββατο. Γιατί ο Λαρισαίος είναι επιλεκτικός όταν πρόκειται για την διασκέδασή του και δεν ικανοποιείται παραμόνο με το απόλυτο, το καλύτερο, και το ποιοτικό, γι’ αυτό και οι Λαρισαίοι με το «καλημέρα» ανέβασαν στα ύψη το Πασάγιο και δικαιώνονται με την επιλογή τους και φέτος.

 

Πραγματικά έγινε πανικός, όλο το μαγαζί μια παρέα, άλλωστε το Πασάγιο που λειτουργεί για τρίτη χρονιά φέτος με τη νέα διεύθυνση, έχει προλάβει να αφήσει το στίγμα του στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης, με σήμα κατατεθέν του το παρεϊστικό κλίμα και το εκπληκτικό πρόγραμμα που φέτος …τα σπάει πραγματικά!

 

Δεν είναι τυχαίο ότι γέμισε από νωρίς και κανείς δεν έφευγε πριν το ξημέρωμα, γιατί όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους, με χορούς στα τραπέζια, κέφι και τραγούδι μέχρι πρωίας, χωρίς ίχνος κούρασης.

 

Η απόλυτη επιλογή φέτος για διασκέδαση με καθαρόαιμο λαϊκό τραγούδι, είναι το Πασάγιο live Stage για τον Λαρισαίο που ξέρει καλύτερα…

 

Οι καλλιτέχνες και οι μουσικοί που πλαισιώνουν το σχήμα, δίνουν και την ψυχή τους, ενώ και εκείνοι γίνονται μια παρέα με τον κόσμο, αυτό άλλωστε είναι και το μυστικό της επιτυχίας! Ο Μάκης Μπαράκος, η Βανέσα Τσαντοπούλου, Ο Ιωάννης Ρουκάς, η Μαρία Καλαμπόκα και ο Θανάσης Μπαλάς τα δίνουν όλα στην πίστα και ο κόσμος σιγοντάρει τραγουδώντας και χορεύοντας μέχρι το πρωί!

 

Πήγαμε, το νιώσαμε και εμείς και είμαστε εδώ για να το επιβεβαιώσουμε:

Πασάγιο δίχως αύριο!

 

ΠΑΣΑΓΙΟ live Stage

Ώρα Έναρξης – 23:00
Κρατήσεις: 6989680833
Φαρσάλων 24, ΛΑΡΙΣΑ

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox