Ελένη Μενεγάκη: Ενώ οι φήμες οργιάζουν για την αποχώρησή της από τον Alpha η ίδια στέλνει το δικό της μήνυμα…

Δες τη φωτογραφία που δημοσίευσε αλλά και το υπονοούμενο της παρουσιάστριας.…

Από: LA Today26 Ιανουάριος, 2020, 09:09

Τον τελευταίο καιρό ακουγόταν αρκετά έντονα πως η Ελένη Μενεγάκη δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Alpha. Ωστόσο τόσο η ίδια όσο και ο σταθμός δεν είχαν κάνει κάποια σχετική δήλωση. Σήμερα, στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» αναφέρθηκε το δημοσίευμα μιας κυριακάτικης εφημερίδας στην οποία θα δούμε την ανακοίνωση της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha.

Αυτό το γεγονός θα είναι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς δεν έχει ξανασυμβεί να ανακοινώσει παρουσιαστής την αποχώρησή του από σταθμό που βρίσκεται, ενώ η εκπομπή του ακόμα προβάλλεται σε καθημερινή βάση. Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει κάνει ακόμα κάποια δήλωση, ωστόσο πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται η ίδια να ποζάρει αγκαλιά με τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο.

Η παρουσιάστρια σχολίασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία γράφοντας:

«Είναι φορές που η μεγάλη αδερφή βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του μικρού της αδερφού! Αγάπη χωρίς όρια, αγάπη αληθινή!».

Δες το post της Ελένης Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Πριν λίγες ημέρες η παρουσιάστρια έκανε ένα σχόλιο για τον γνωστό σχεδιαστή Jean Paul Gaultier που αποχώρησε από τον χώρο της μόδας μετά από 50 χρόνια καριέρας και συγκεκριμένα είπε: «Είναι πολύ σπουδαίο να αποφασίζει ένας άνθρωπος που έχει κάνει τέτοια πορεία πότε θα βάζει τελεία, άνω τελεία ή θα κλείσει όλα τα φώτα. Αυτό είναι επιτυχία και εκεί αισθάνεται κανείς επιτυχημένος.». Πολλοί θεώρησαν ότι αυτά τα λόγια της παρουσιάστριας αφορούσαν και τη δική της αποχώρηση από τον σταθμό.

Πηγή: faysbook.gr

Από: LA Today 26 Ιανουάριος, 2020, 09:09 TAGS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox