Δεν έχει καλύτερο απ’ αυτό ο Λαρισαίος! Αυθεντικό κρητικό γλέντι στο κέντρο της Λάρισας μεσημέρια Κυριακής! (pics – video)

Αυτό είναι το “Ρακάδικο ο Κρητικός” στο κέντρο της Λάρισας, το στέκι του Λαρισαίου, η …ψυχοθεραπεία του, η παρεούλα του

Από: LA Today20 Νοέμβριος, 2019, 11:58

Το πόσο αγάπησαν και αγκάλιασαν οι Λαρισαίοι αυτόν τον άνθρωπο και αυτό το Μαγαζί στο κέντρο της Λάρισας, το αποδεικνύει το γεγονός ότι είναι πάντα γεμάτο! Και όχι μόνο αυτό, αλλά στους φανατικούς θαμώνες του, τους έγινε πια συνήθεια να περνούν από εκεί, έστω και αν δεν έχουν τον χρόνο να καθίσουν, απλά για την καλημέρα του «Κρητικού» και για να ακούσουν μια μαντινάδα από το στόμα του, για να τους πάει καλά η μέρα.

 

Διότι πλέον οι σχέσεις του Κρητικού με τους Λαρισαίους έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, δεν είναι απλά ο Κρητικός ….ταβερνιάρης που ήρθε να δείξει τι εστί κρητική κουζίνα στη Λάρισα, είναι ο δικός τους άνθρωπος, ο φίλος τους και το καθημερινό τους στέκι, όπου θα πούνε τα πάντα για την καθημερινότητά τους και θα ξαλαφρώσουν την ψυχούλα τους για να συνεχίσουν χωρίς άγχος την επόμενη!

 

 

Αυτό είναι το “Ρακάδικο ο Κρητικός” στο κέντρο της Λάρισας, το στέκι του Λαρισαίου, η …ψυχοθεραπεία του, η παρεούλα του και φυσικά το καλύτερο και διαφορετικό φαγητό της πόλης από αυθεντικά, δουλεμένα, κρητικά χέρια, από τους καλύτερους και πιο έμπειρους της «λεβεντογέννας»!

 

 

 

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Και φυσικά το καλύτερο γλέντι γίνεται κάθε Κυριακή μεσημέρι όπου η Κρήτη …πλημμυρίζει την Λάρισα στην …καρδιά της.

Λυράρηδες, μαντινάδες, γλέντι και χορός σε κρητικούς ρυθμούς ανεβάζουν την διάθεση των Λαρισαίων που ζουν κάτι διαφορετικό αλλά τόσο αγαπημένο!

 

 

Φοβερά φαγητά (απάκι, φάβα, σύγλινα, μαραθόπιτες, πρόβειο λαδόκολλας , τσιγαριαστό, κότσια και  χίλια άλλα καλούδια), ρακιές και κρασιά από την Κρήτη, και ετοιμαστείτε να ταξιδέψουμε όλοι μαζί με μουσικές και μελωδίες του νησιού!

 

 

Και αυτή την Κυριακή λοιπόν το μεσημέρι, ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ο κ. Πασχάλης σας περιμένει να ζήσετε μια φανταστική εμπειρία.

 

Ταβέρνα-ρακάδικο “Ο Κρητικός”

Ηφαίστου 5-7 (απέναντι από το Αρχαίο Θέατρο), ΛΑΡΙΣΑ

 

Δείτε βίντεο από τα κρητικά γλέντια που γίνονται κάθε τόσο στον «ΚΡΗΤΙΚΟ – Σφακιανές Μαδάρες» στο κέντρο της Λάρισας:

 

 

Από: LA Today 20 Νοέμβριος, 2019, 11:58 TAGS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox