Δείτε τι σκέφτηκε να κάνει ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης λίγο πριν τις εκλογές αλλά τελικά δεν το τόλμησε!

Εκσυγχρονίζεται ο δήμαρχος

Από: LA Today06 June, 2019, 08:01

Λίγο έλειψε να κάνει εμφάνιση έκπληξη στην τελευταία του προεκλογική ομιλία την περασμένη Παρασκευή λίγο πριν τις επαναληπτικές εκλογές της περασμένης Κυριακής ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Οι πληροφορίες του LAToday.gr αναφέρουν πως είχε αποφασίσει ο ίδιος να μιλήσει με χειλόφωνο και όχι με το κλασικό μικρόφωνο που χρησιμοποιούν όλοι σε τέτοιες περιπτώσεις. Το σκεφτόταν σοβαρά, αλλά τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη και προτίμησε τον παλιό παραδοσιακό τρόπο.

Μάλλον θα είχε συνομιλήσει με τον Ντίνο Διαμάντο με τον οποίο συμπορεύεται πλέον και είναι στην ίδια παράταξη (μάλιστα θυμίζουμε ότι ο τελευταίος εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με την Συμπαράταξη Λαρισαίων), και τον επηρέασε σε αυτό το κομμάτι, διότι θυμίζουμε ότι ο κ. Διαμάντος στις προηγούμενες εκλογές όταν κατέβαινε ο ίδιος για δήμαρχος στη Λάρισα, είχε μιλήσει το 2014 σε προεκλογική ομιλία στην πλατεία Λαμπρούλη με χειλόφωνο και μάλιστα είχε κάνει εντύπωση τότε η επιλογή του αυτή.

Ο κ. Καλογιάννης πάντως δεν το τόλμησε τελικά, αλλά και μόνο που το σκέφτηκε μόνος του δείχνει ότι εκσυγχρονίζεται και γενικότερα έχει βελτιώσει πολύ την εικόνα του επικοινωνιακά, κάτι που όπως φαίνεται μέτρησε υπέρ του σε αυτές τις εκλογές.

Μάλιστα έχει βάλει και προτεραιότητα να έρθει πιο κοντά και στη νεολαία της πόλης, οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε και άλλες τέτοιες ιδέες από τον δήμαρχο Λαρισαίων για δεύτερη θητεία πια.

Για να δούμε…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox