Γαμήλιο πάρτυ με Ρόκκο και Ασλανίδου για την γνωστή οικογένεια Σαράντη από την «Όλυμπος»- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα λαμπερό γαμήλιο πάρτι στα Τρίκαλα με Ρόκο και Ασλανίδου

Από: LA Today13 Ιούλιος, 2020, 08:03

Τους φίλους τους δεξιώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, στο ξενοδοχείο “Ανάντι” των Τρικάλων, ο γνωστός επιχειρηματίας Τάκης Σαράντης με τη σύζυγό του Αννέτα για τον γάμο του γιου τους Στέλιου.

Ο Στέλιος, που είναι ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του Βιβή Σδρένια και ο γάμος τους πρόκειται να γίνει το Σάββατο 18 Ιουλίου στο Νεραϊδοχώρι.

Η γιορτή στο “Ανάντι” ήταν ξεχωριστή από κάθε άποψη, και έγινε με την προσωπική φροντίδα της οικογένειας, με όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας.

Την παράσταση έκλεψαν ο Στέλιος Ρόκος και η Μελίνα Ασλανίδου. Οι γνωστοί καλλιτέχνες ήρθαν από την Αθήνα με το σύνολο των συνεργατών τους, ειδικά για την περίσταση, απογειώνοντας το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τα εδέσματα ετοίμασε ο γνωστός σεφ Γιάννης Λουκάκος που βρέθηκε στα Τρίκαλα με το επιτελείο του ακριβώς για το σκοπό αυτό.

Να σημειωθεί ότι οι μελλόνυμφοι ενημέρωσαν τους προσκεκλημένους τους ότι αντί για δώρο γάμου, όσοι επιθυμούν, μπορούν να καταθέσουν το σχετικό ποσό στα παιδιά της “Κιβωτού του Κόσμου”.

 

Δείτε φωτογραφίες:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

what does taking adderall do to you|renew medical weight loss cost|bode wellness cbd oil

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox