«Βούλιαξε» από Λαρισαίους η Βελίκα το βράδυ της Τρίτης στην μεγάλη ανθρωπιστική συναυλία (pics)

Αντί εισιτηρίου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα

Από: LA Today31 Ιούλιος, 2019, 08:01

Εκατοντάδες Λαρισαίοι απόλαυσαν την μεγάλη συναυλία από ντόπιους καλλιτέχνες που έγινε στη Βελίκα την Τρίτη το βράδυ για φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Η ανθρωπιστική συναυλία που πραγματοποιήθηκε στα Πλατάνια της Βελίκας διοργανώθηκε από τον Ανθρωπιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο «ΦΙΛΟΤΗΣ», σε συνεργασία με τον Δήμο Αγιάς, ενώ την στήριξαν πάρα πολλοί Λαρισαίοι καλλιτέχνες.

 

Αντί εισιτηρίου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα με την ανταπόκριση να είναι πολύ μεγάλη!

 

Υπεύθυνος των μουσικών που συμμετείχαν ήταν ο Βασίλης Μπάτσικας. Η βραδιά άνοιξε αυλαία με σκετς από την ηθοποιό Βάνα Καταραχιά. Ακολούθησε το μουσικό σκέλος με τους (κατά σειρά εμφάνισης) Βαγγέλη Δημητρίου και Ερμιόνη Βαϊοπούλου, Δημήτρη Φωτίου, Αλέξανδρο Τσιωνά και Αρετή Παπαναστασίου, Μάκη Σεβίλογλου, Ελένη Σαμαρίνα «Χορίαμβος», Αχιλλέα Κωτσόπουλο, Σταυρένια Ζεϊμπέκη, Θάνο Ανδρίτσιο, Μιχάλη Παπαματθαίου. Στις κιθάρες θα είναι οι Δημήτρης Ψάρρας, Γιάννης Κατσανούλης, Δημήτρης Μπουρνάκας. Στα τύμπανα οι Νίκος Τζιτζιλόνης και Γιάννης Μακρυγιάννης. Στα μπουζούκια οι Παναγιώτης Σδράλης, Βαγγέλης Τσιαπλές και Σάκης Πνευματικός. Στα πλήκτρα οι Θεμιστοκλής Κοπαρανίδης, Γιάννης Πλάδας, Πέτρος Στάικος και Βάιος Λιάνος. Στο βιολί ο Αντώνης Βλαχογιώργος, στο μπάσο ο Κώστας Σείτος και στο κλαρίνο ο Κώστας Κωστούλης.

 

Από: LA Today 31 Ιούλιος, 2019, 08:01 TAGS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox