Αυτοί είναι οι Λαρισαίοι που θα… «οργώσουν» τον κόσμο – Δείτε βίντεο

Νέα τηλεοπτική εκπομπή «On Tour»

Από: latoday24 Ιανουάριος, 2020, 08:26

Η τηλεόραση της TRT παρουσιάζει τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή της που ξεκινά να προβάλλεται από την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 (22:30).

 

Ήδη μεταδίδεται το αντίστοιχο τρέιλερ που ενημερώνει το κοινό (Στη φωτογραφία ο Αντιπρόεδρος της TRT Σωτήρης Πολύζος, οι παρουσιαστές Νικήτας Πριμηκύρης, Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο διευθυντής παραγωγής Αποστόλης Νταϊλιάνης την ημέρα ξενάγησης στα studios και υπογραφών των συμφωνητικών συνεργασίας).

 

Η εκπομπή «On Tour» θα σας ταξιδέψει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο. Αποτελείται από δημιουργική ομάδα Θεσσαλών που ήδη αποκτούν χιλιάδες μέλη στις σελίδες του διαδικτύου, έχοντας ο καθένας ξεχωριστά τη δική του σημαντική πορεία ως traveller, στα media και στις τηλεοπτικές παραγωγές.

 

Η νέα ταξιδιωτική εκπομπή «On Tour«, με Λαρισαίους στην παρουσίαση και στην οργάνωση, είναι ένα ανερχόμενο φρέσκο project με χιούμορ, εξαιρετικά γραφικά, λήψεις και μοντάζ σε πανέμορφα μέρη του κόσμου και στα καλύτερα εγχώρια που θα παρακολουθήσετε ευχάριστα, σε αρκετές επαναλήψεις εκτός της επίσημης προβολής, κάθε Τετάρτη (22:30). Yπεύθυνη για την παραγωγή είναι η A.n.d. Communication (andcom.gr) που θα χειρίζεται μεταξύ άλλων και τους διαφημιζόμενους-υποστηρικτές των εκδρομών.

 

Η πρεμιέρα γίνεται με ένα μαγικό ταξίδι στο Μαρόκο και ήδη ετοιμάζονται εντυπωσιακά επεισόδια σε τοποθεσίες έκπληξη (διάρκεια εκπομπής 50 λεπτά).

Από: latoday 24 Ιανουάριος, 2020, 08:26 TAGS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox