Αυτές θα είναι οι 3 μεγάλες εκπλήξεις στο φετινό Πάρκο Των Ευχών στη Λάρισα!!!

Πανέμορφα φωτισμένο ελκύει αμέσως τον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή

Από: LA Today06 Δεκέμβριος, 2019, 09:10

Έφτασε η ώρα για το grand opening. Το Πάρκο Των Ευχών στη Λάρισα ανοίγει τις πόρτες του απόψε στις 8 με ένα μεγάλο πάρτι με πρωταγωνιστές τους ONIRAMA!

 

Κάθε χρόνο το πάρκο των ευχών κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, καθώς εκτός από τους Λαρισαίους αναμένεται να έρθουν να το απολαύσουν και από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

 

 

Πανέμορφα φωτισμένο ελκύει αμέσως τον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή. Εκτός όμως από όλα αυτά που προσφέρει κάθε χρόνο με το παγοδρόμιο να αποτελεί το …κερασάκι στην τούρτα, φέτος μαθαίνουμε ότι τρία  ακόμη πράγματα θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

 

 

Αρχικά το λούνα παρκ που θα είναι η χαρά για τα μικρά και τα μεγάλα παιδιά, καθώς οι ιθύνοντες ξεπέρασαν τον εαυτό τους σε ότι αφορά τα παιχνίδια που έφεραν, το δεύτερο θα είναι το photo booth  που αναμένεται να προσφέρει μεγάλες στιγμές γέλιου και διασκέδασης και τέλος το εντυπωσιακό εστιατόριο που θα λειτουργήσει μέσα στο πάρκο.

 

Πρόκειται για ένα γυάλινο εστιατόριο το οποίο θα προσδώσει κάτι εντελώς διαφορετικό και μαγικό στο όλο χριστουγεννιάτικο σκηνικό!!!

 

Υπομονή και σε λίγες ώρες θα μπορούν όλοι οι Λαρισαίοι να τα απολαύσουν όλα αυτά από κοντά…

 

Από: LA Today 06 Δεκέμβριος, 2019, 09:10 TAGS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox