Αυτές είναι οι 3 καλύτερες στάσεις που ικανοποιούν όλες τις γυναίκες στο σεξ

Σε αντίθεση με το ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι, ο λόγος που συνήθως οι γυναίκες δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό δεν έχει καμία σχέση με το μέγεθος ή με τη διάρκεια της πράξης. Αντιθέτως είναι επειδή οι περισσότερες στάσεις που διεγείρουν τους άντρες δεν διεγείρουν τις γυναίκες. Παρακάτω θα δείτε τις 3 καλύτερες στάσεις που προσφέρουν … Continue reading «Αυτές είναι οι 3 καλύτερες στάσεις που ικανοποιούν όλες τις γυναίκες στο σεξ»

Από: latoday23 Ιούλιος, 2020, 00:00

Σε αντίθεση με το ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι, ο λόγος που συνήθως οι γυναίκες δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό δεν έχει καμία σχέση με το μέγεθος ή με τη διάρκεια της πράξης. Αντιθέτως είναι επειδή οι περισσότερες στάσεις που διεγείρουν τους άντρες δεν διεγείρουν τις γυναίκες.

Παρακάτω θα δείτε τις 3 καλύτερες στάσεις που προσφέρουν έντονους οργασμούς στο γυναικείο φύλο.

 

Ιεραποστολικό

Το ιεραποστολικό είναι η μια από τις πιο γνωστές σεξουαλικές στάσεις. Μπορεί να σας φαίνεται συνηθισμένη, όμως υπάρχουν πολλές παραλλαγές που μπορούν να προσφέρουν στις γυναίκες εκρηκτικούς οργασμούς. Αυτό που μπορούν να κάνουν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της πράξης είναι να βάλουν ένα μαξιλάρι κάτω από τη λεκάνη τους και στη συνέχεια να βάλουν τα πόδια στους ώμους του άντρα και ο οργασμός δεν θα αργήσει να φτάσει.

Η στάση Cowgirl

Αυτή η στάση θέλει τον άντρα ξαπλωμένο ανάσκελα και τη γυναίκα να κάνει όλη τη δουλειά. Με αυτό τον τρόπο οι γυναίκες μπορούν να έχουν το πάνω χέρι και να ελέγχουν εκείνες την ένταση της πράξης, με σκοπό να φτάσουν σε οργασμό αρκετά εύκολα και γρήγορα.

 

Η στάση του σκύλου

Η συγκεκριμένη στάση είναι η αγαπημένη πολλών ζευγαριών. Μάλιστα αρκετές γυναίκες επισημαίνουν πως είναι η καλύτερη στάση για να φτάσουν σε οργασμό. Και εδώ η γυναίκα μπορεί να βάλει ένα μαξιλάρι στην κοιλιά της, ενώ είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα, έτσι ώστε να διευκολύνει τη διείσδυση.

Jenny.gr

Από: latoday 23 Ιούλιος, 2020, 00:00 TAGS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox