Από τις διακοπές στο νοσοκομείο εκτάκτως η σύζυγος Λαρισαίου ηθοποιού (pics)
Στο πλευρό της η Ζέτα Μακρυπούλια
Από: LA Today24 Ιούλιος, 2020, 11:23Η Ρούλα Ρέβη μία μέρα πριν τις διακοπές της και αντί να είναι στο νησί με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα και τα δυο παιδιά τους, βρέθηκε στο νοσοκομείο.
Η φωτογράφος δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της από το νοσοκομείο της οποίες τράβηξε η καλή της φίλη, Ζέτα Μακρυπούλια και εξήγησε τι ακριβώς της συνέβη.
Η Ρούλα Ρέβη έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram της: «Κοίτα …. υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που όταν μου λέει τα παρατας όλα και έρχεσαι γίνομαι κοτούλα που τρέχει χωρίς να γκρινιάζει που είναι Ιουλίος , που άφησε νησί και οικογένεια , γιατί είμαι κατά βάθος μέσα μου πολύ βαθιά 😂👯♂️ένα υπάκουο κορίτσι . Όχι όχι δεν είναι ο σύζυγος είναι ο γυναικολόγος μου Ψαθάς Παναγιώτης , ο άνθρωπος μου , αυτός που στέκομαι σούζα , που σε κανέναν δεν έχω σταθεί τόσο στη ζωή αυτη😂. Και το ένστικτο μου που μια μέρα πριν τις διακοπές με πήγε στο ιατρείο και που ποτέ δεν με έχει προδώσει το άτιμο , ποτέ όμως. Δεν γκρινιάζω δεν γκρινιάζω είμαι ευγνώμων εξάλλου εδώ είμαι φωτογραφημένη από την υπεροχη @zeta_makripoulia_official στις 7.30 το πρωί συνοδευόμενη από την υπεροχη @dadaioannidou και αργότερα από την φανταστική μου μαυρουλα @eugeniasamara . Τι άλλο να ζητήσω πια? Το ένστικτο σας και τον γυναικολόγο σας μην τα αγνοείτε ποτέ! Όλα καλά θα πάνε 🙏❤️🙌🏻🧘🏿♂️ ένα φιλάκι στον ήρωα μου @apostolis_totsikas_official»!
Καλή ανάρρωση στην Ρούλα Ρέβη.
Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε από το νοσοκομείο:
Πηγή: gossip-tv.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-
Η Κάτια Ζυγούλη συγκινεί: Θυμάται τις ώρες αγωνίας, όταν ο πατέρας της (από το Μεσοχώρι Τυρνάβου) λίγο έλειψε να καεί στο Μάτι
Δείτε την ανάρτησή της…
- 24 Ιούλιος, 2020, 11:32
- LA Today
-
Παράσταση χορού Τανούρα στην «Αυλή του Μύλου»
Πρόκειται για τον κορυφαίο παραδοσιακό χορό της Αιγύπτου, οι ρίζες του οποίου χάνονται στα βάθη του 12ου μ.Χ αιώνα και είναι συνυφασμένος με κάθε σταθμό ή ορόσημο στη ζωή των κατοίκων της.
- 22 Ιούλιος, 2020, 19:47
- latoday
-
Λάρισα: «Εκτός» – μια δημιουργία του ΣΜουΘ
Η ίδια πόρτα που μας εξασφαλίζει ιδιωτικότητα και ταυτόχρονα μας συνδέει με τον έξω κόσμο.
- 22 Ιούλιος, 2020, 17:09
- latoday
-
Απόψε οι «Νοικοκυραίοι» στην Αυλή του Μύλου στη Λάρισα
Μαζί τους θα έχουν την χαρισματική και ανερχόμενη Σταυρένια Ζεϊμπέκη και στα τύμπανα τον Γιώργο Μαγαλιό.
- 22 Ιούλιος, 2020, 13:06
- latoday
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
-
-
Από τις διακοπές στο νοσοκομείο εκτάκτως η σύζυγος Λαρισαίου ηθοποιού (pics)
24 Ιούλιος, 2020, 11:23 -
Αυτές είναι οι 3 καλύτερες στάσεις που ικανοποιούν όλες τις γυναίκες στο σεξ
23 Ιούλιος, 2020, 00:00 -
22 Ιούλιος, 2020, 22:29
-
Άμπερ Χερντ: Ο Τζόνι Ντεπ μου είπε ότι μόνος τρόπος για να τελειώσει ο γάμος ήταν ο θάνατος
22 Ιούλιος, 2020, 20:59
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
-
-
Από τις διακοπές στο νοσοκομείο εκτάκτως η σύζυγος Λαρισαίου ηθοποιού (pics)
24 Ιούλιος, 2020, 11:23 -
Ερωτική πόλη… όνομα και πράμα η Λάρισα! Φυτρώνουν viagra στο κέντρο της πόλης (pics)
22 Ιούλιος, 2020, 08:29 -
22 Ιούλιος, 2020, 08:02
-
21 Ιούλιος, 2020, 08:44