Από τις Βρυξέλλες στον Αγιόκαμπο με αιθέρια ύπαρξη ο Αλέξης Γεωργούλης!

Ήταν πάντως και οι δύο χαλαροί και σε πολύ καλό mood

Από: LA Today21 July, 2019, 11:08

Οι υποχρεώσεις του αγαπητού Λαρισαίου ηθοποιού και πλέον ευρωβουλευτή με το ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη, είναι πάρα πολλές το τελευταίο διάστημα καθώς μετά την εκλογή του στο Ευρωκοινοβούλιο η έδρα του είναι οι Βρυξέλλες και το …σπίτι του πλέον ένα αεροπλάνο καθώς πηγαινοέρχεται συνεχώς.

 

Ωστόσο μεταξύ Βρυξελών και Αθηνών, βρίσκει πάντα τον χρόνο για αποδράσεις στην γενέτειρά του, την Λάρισα προκειμένου να δει την μητέρα του και τους αγαπημένους του φίλους.

 

Αυτό το Σαββατοκύριακο λοιπόν εθεάθη στον Αγιόκαμπο όπου του αρέσει να πηγαίνει συχνά τα καλοκαίρια για να κάνει τα μπάνια του και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή των λαρισινών παραλίων.

 

Χθες λοιπόν Σάββατο το βραδάκι βρέθηκε στα παράλια σε πολύ γνωστό γραφικό ταβερνάκι της περιοχής, το Paradies (στο Πολυδένδρι) που συγκεντρώνει γενικά πολλούς celebrities τα καλοκαίρια, και μάλιστα ήταν με πολύ γοητευτική παρέα.

 

Μαθαίνουμε ότι συνόδευε μια πολύ όμορφη κοπέλα και οι δυο τους ήταν σε πολύ χαλαρή διάθεση. Αφού απόλαυσαν το μπάνιο τους στις πανέμορφες παραλίες της περιοχής, γεύτηκαν το φαγητό τους σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία!

 

Ήταν πάντως και οι δύο χαλαροί και σε πολύ καλό mood. Η κοπέλα που συνόδευε κέρδισε τις εντυπώσεις με την ευγενική της φυσιογνωμία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox