Αποκλειστικά για Λαρισαίους που είναι σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι!

Μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την αξιοποίηση του χρόνου στο σπίτι

Από: LA Today29 Μάρτιος, 2020, 08:36

Για τους Λαρισαίους που είναι σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι λόγω κορωνοϊού, ο δήμος Λαρισαίων δημιούργησε μια ειδική ιστοσελίδα, όπου κανείς μπορεί να βρει
χρήσιμες πληροφορίες για τις κοινωνικές υπηρεσίες που προσφέρει ο ίδιος ο δήμος σε όσους μένουν στο σπίτι.

 

Επιπλέον μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την αξιοποίηση του χρόνου στο σπίτι. Παραγωγές των πολιτιστικών δομών του Δήμου Λαρισαίων, προγράμματα εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, αλλά και ψυχαγωγικά προγράμματα για όλη την οικογένεια. #larissamazi #larissaopencity

Η σελίδα αναφέρει τα εξής:

Σε μια ακόμη κρίση, σε μια περίοδο δύσκολη για όλους μας, η Λάρισα καλείται να στηρίξει τους πολίτες της. Χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς διακρίσεις. Με σεβασμό στον άνθρωπο και στην αξιοπρέπεια του.

Ο Δήμος Λαρισαίων δημιούργησε μια ειδική ιστοσελίδα, για τους δημότες που βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό, εξαιτίας του νέου κορονοϊού.
Εδώ μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τις κοινωνικές υπηρεσίες που προσφέρει ο Δήμος Λαρισαίων σε όσους μένουν στο σπίτι, ή σε ομάδες και κατηγορίες πολιτών με αυξημένες ανάγκες, όπως ηλικιωμένοι, ευπαθείς ομάδες, ασθενείς ή άνθρωποι με οικονομικά προβλήματα που υποστηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Μπορείτε επίσης να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την αξιοποίηση του χρόνου στο σπίτι. Παραγωγές των πολιτιστικών δομών του Δήμου Λαρισαίων, προγράμματα εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, αλλά και ψυχαγωγικά προγράμματα για όλη την οικογένεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox