Απίστευτη αποκάλυψη από τη Νένα Μεντή: «Με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Μίνα Αδαμάκη δεν υπήρξαμε ποτέ φίλες»

Tι δήλωσε η ηθοποιός;…

Από: LA Today26 Ιανουάριος, 2020, 09:33

Συνέντευξη στη Real έδωσε η ηθοποιός Νένα Μεντή η οποία μίλησε για τις «Τρεις Χάριτες» και τη σχέση της με τις συμπρωταγωνίστριες της, για την επιστροφή στην τηλεόραση αλλά και για τα χρήματα που έβγαλε από τη συμμετοχή της σε σειρές.

Εχει γραφτεί πως με την Αννα Παναγιωτοπούλου και τη Μίνα Αδαμάκη δεν μιλιέστε καν. Ισχύει;

Αυτά είναι βλακείες. Με την Αννα και τη Μίνα δεν υπήρξαμε ποτέ φίλες ούτε όταν κάναμε τις«Τρεις χάριτες». Ημασταν καλές συνάδελφοι, αλλά δεν είμαστε φίλες. Ολα τα άλλα είναι μπούρδες που γράφονται για να γραφτούν! Και με το κουτσομπολιό δεν θα ασχοληθώ. Από την πλευρά μου -γιατί μόνο για εμένα μπορώ να μιλήσω- δεν υπήρξε ποτέ κάτι αρνητικό με την Αννα και τη Μίνα… Ούτε ψήγμα αλήθειας δεν έχουν όλα αυτά που εφευρίσκουν κάποιοι για να πουλάνε.

Τηλεόραση θα έκανες και πάλι;

Μου έχουν κάνει πολλές προτάσεις και για εδώ και για την Κύπρο, αλλά έχω ρίξει όλο μου το βάρος στη «Μαρίκα» και θα πω το «ναι» μόνο αν έρθει κάτι ιδιαίτερο. Εχω στα χέρια μου κάτι τέτοιο. Μια μαύρη κωμωδία που έχει γράψει ένας ηθοποιός- πολύ δυνα­τή, με τέσσερις βασικούς ρόλους. Αν εγκρι­θεί και προχωρήσει, τότε, ναι, θα γυρίσω στο γυαλί. Δεν μπορώ να κάνω κάτι μόνο και μόνο για να το κάνω. Δεν κάνω κάτι μό­νο για τα λεφτά… Εχω κουραστεί και πρέπει να με ιντριγκάρει κάτι πολύ για να το κάνω, όπως αυτό που έχω στα χέρια μου, αλλά δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω ακό­μα γι’αυτό.

Πήρες ποτέ πολύ καλά λεφτά για σίριαλ;

Πήρα πολύ καλά λεφτά, αλλά όχι τα τρελά λεφτά που λέγεται πως πήραν κάποιοι άλλοι.

Δεν πήρες δηλαδή 10.000 το επεισόδιο…

Οχι καλέ, τρελός είσαι (σ.σ.: γελάει); Στην εποχή των παχιών αγελάδων πήρα εξαιρετικά χρήματα, αλλά όχι αυτά! Ούτε καν στο «Δις εξαμαρτείν». Πήρα δύο σπίτια κι ένα στη Σύρο. Εκανα τα κουμάντο μου, όπως λένε!

Πηγή: faysbook.gr

Από: LA Today 26 Ιανουάριος, 2020, 09:33 TAGS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox