Ένοχη για απάτη γνωστή ηθοποιός γιατί δωροδόκησε για να μπουν οι κόρες της σε πανεπιστήμιο

Επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης και πρόστιμο σε εκείνη αλλά και στον σύζυγό της!…

Από: LA Today26 Μάιος, 2020, 10:58

Την ενοχή της παραδέχθηκε η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Lori Loughlin, κατά την ακροαματική διαδικασία που έγινε με βιντεοδιάσκεψη, για το σκάνδαλο δωροδοκίας από εύπορους -συχνά διάσημους γονείς- με σκοπό την εισαγωγή των παιδιών τους σε περίβλεπτα πανεπιστήμια.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Mossimo Giannulli, δήλωσαν ένοχοι για μια κατηγορία δόλιας μεταφοράς χρημάτων μέσω τραπέζης. Με βάση αυτή τη συμφωνία, οι εισαγγελικές αρχές έβαλαν στο αρχείο τις δύο άλλες κατηγορίες που αντιμετώπιζε το ζεύγος και θα εισηγηθούν να επιβληθεί ποινή φυλάκισης 2 μηνών στην ηθοποιό και 5 μηνών στον σύζυγό της ενώ θα τους επιβληθούν πρόστιμα 150.000 και 250.000 δολαρίων αντίστοιχα.

Το ζευγάρι κινδύνευε να καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη καθώς για αρκετό καιρό αρνούνταν κατηγορηματικά την ενοχή τους στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς κατηγορούσαν τη Loughlin και τον σύζυγό της ότι κατέβαλαν 500.000 δολάρια σε έναν μεσάζοντα προκειμένου να διασφαλίσουν ότι οι δύο κόρες τους θα μπουν στο Πανεπιστήμιο Νότιας Καλιφόρνιας.

Με τη μεσολάβηση του «εγκεφάλου» της απάτης, του William Singer, τα δύο κορίτσια εμφανίστηκαν ως αξιόλογες αθλήτριες, κατάλληλες για την ομάδα κωπηλασίας του πανεπιστημίου, ενώ στην πραγματικότητα δεν είχαν καμία σχέση με το άθλημα.

Πηγή: faysbook.gr

Από: LA Today 26 Μάιος, 2020, 10:58 TAGS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox