Άγγελος Μπράτης: Η αλλαγή στην εμφάνισή του και η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Τι είπε για τον νέο κύκλο του GNTM;…

Από: LA Today23 Μάιος, 2020, 10:37

Ο Άγγελος Μπράτης εμφανίστηκε σε συνέντευξη στην Τζώρτζια Γεωργίου και στη «Φωλιά των Κου Κου» άκρως ανανεωμένος, έχοντας αφήσει μούσι!

«Ξεκίνησα να αφήνω μούσι πριν την καραντίνα και μετά μου άρεσε που γέμιζε. Πέρασα πολύ ωραία στην καραντίνα γιατί περπατούσα στην Αθήνα και δε με αναγνώριζε κανείς. Εγώ, που είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει κρυφτεί ποτέ, είπα να δοκιμάσω να κρυφτό πίσω από τις τρίχες μου και λειτουργεί. Έβαλα τρία κιλά στην καραντίνα, αλλά ξεκίνησα διατροφή», ανέφερε ο κριτής του GNTM, ο οποίος υπήρξε και πολύ αποκαλυπτικός όσον αφορά στην προσωπική του ζωή.

«Την Αγγλία την έβλεπα από το Facetime, αλλά ούτως ή άλλως η Αγγλία έχει σταματήσει τώρα. Αν θέλω να γυρίσω στην Αγγλία, εκεί είναι, δε θα φύγει από τη θέση της. Δεν είμαι ερωτευμένος, αλλά είμαι ελεύθερος, οπότε μπορώ να ερωτευθώ ανά πάσα στιγμή. Πάει η Αγγλία. Είμαι ελεύθερο πουλί. Ακόμα και όταν έχω σχέση είμαι ελεύθερος, Γι΄αυτό είχα σχέση πάντα από απόσταση, για να έχω την ησυχία μου. Είναι ωραίο να είσαι με κάποιον, αλλά μου αρέσει και η μοναξιά μου», είπε γύρω από την προσωπική του ζωή ο σχεδιαστής.

 

Όσο για το επικείμενο GNTM με τη συμμετοχή κοριτσιών και αγοριών, ο ίδιος δήλωσε: «Φυσικά θα είμαι με μούσι στο GNTM 3. Το έχω σκεφθεί το look δεν είναι τυχαίο. Το ότι θα είναι και αγόρια στο φετινό GNTM είναι ένας λόγος παραπάνω για να αφήσω μούσια. Τα αγόρια δεν έχουν αναφορές από προηγούμενα GNTM για να έρθουν προετοιμασμένα. Θα δώσουν ωραία νότα. Πιστεύω ότι τα αγόρια στην Ελλάδα είναι πιο ωραία από τα κορίτσια. Οι άνδρες έχουν αρχίσει να προσέχουν πολύ την εικόνα τους. Μου στέλνουν μηνύματα αγόρια ό,τι θέλουν να γίνουν Brati’s Boys. Από τους άντρες μοντέλα ζητάω να έχουν μια ιδιαίτερη γοητεία, αυτό δηλαδή που θέλω και από τις γυναίκες».

 

Πηγή: faysbook.gr

Από: LA Today 23 Μάιος, 2020, 10:37 TAGS:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLLOW US ON INSTAGRAM

WordPress Image Lightbox